massage amstelveen2

Massage Minds, Massage in Amstelveen.

Yoga en massage hebben veel raakvlakken. Het terugkomen in het lichaam. De herkenning van de verbondenheid tussen lichaam en geest. Een gezond lichaam is een gezonde geest en andersom. We kunnen ons zelf ziek denken en we kunnen depressieve gedachtes verdrijven door goed voor ons lichaam te zorgen. Voeding, beweging, rust en verzorging.

Thai massage Amstelveen

Thaise Yoga Massage in Amstelveen.

De vorm van massage die misschien nog wel het meeste verwantschap heeft met Yoga is Thaise Yoga Massage. Deze massage wordt gedaan met kleding aan en werkt met soortgelijke strekkingen van het lichaam als die we doen tijdens de Yoga practice. Met het grote verschil dat er nu hulp is bij het doen van de strekkingen. We kunnen dus dingen bereiken die je alleen niet zou kunnen. Jij bent namelijk volledig ontspannen terwijl de therapeut het werk doet. 

massage amstelveen

Sportmassage en Deep Tissue Massage in Amstelveen.

Deze vorm van Massage is net als de Thaise Massage een klachtgerichte therapie. Spanning in de schouders, nek en rug. maar ook benen en heupen. Hoofdpijn en slapeloosheid. Allemaal klachten die kunnen verdwijnen met Thaise massage en Deep Tissue Massage en Sportmassage.

Lees meer over Massage in Amstelveen

MASSAGE MINDS