thai massage amstelveen

Massage Therapie in Amstelveen.

Bij Yoga Minds in Amstelveen bieden we Massage. Deze vormen van Massage zijn uniek voor Amstelveen. Er is wel massage in Amstelveen maar geen Thai Yoga massage en ook geen Chi Nei Tsang Massage. Beiden vormen van massage zijn holistisch. En zorgen van een algeheel beter welzijn. Emotioneel, mentaal en fysiek. Voor de meest uiteenlopende klachten kun je bij ons Yoga centrum in Amstelveen terecht voor een Massage.

In het oosten is het niet meer dan normaal om met grote regelmaat een massage te ontvangen, in het westen is dat helaas nog niet zo. Gelukkig ontdekken we ook hier steeds meer de helende kracht van Massage.

RESERVEREN 

Thai Yoga Massage in Amstelveen.

Thai Yoga Massage is een massage techniek die accupressuur combineert met diepe strekkingen. Ook wel Yoga voor luie mensen genoemd. Maar het is veel meer dan dat. Dat wat je zelf niet kunt bereiken in de Yoga dat kun je wel bereiken met Thai Yoga Massge.

De behandelingen zijn meditatief en therapeutisch. Kom je voor een lekkere ontspanning of wil je werken aan een fysieke of mentale blokkade. Yoga Massage in Amstelveen is tot nu toe alleen te vinden bij Yoga Minds. Deze Massage is met kleding aan. Lichte, liefst katoenen kleding.

RESERVEREN

Chi Nei Tsang Massage in Amstelveen

Bij Yoga Minds in Amstelveen geven we Chi Nei Tsang massage. Een diepe buikorgaan massage.

Er wordt wel gezegd dat de buik het tweede brein is. In elk geval voelen we er vlinders als we verliefd zijn en een rot gevoel bij angst en stress.

Spijsvertering is essentieëel voor ons voortbestaan. Deze techniek kan velen problemen met de spijsvertering oplossen. Maar ook emotionele en mentale blokkades los je op met deze methode.

RESERVEREN 

Aroma olie Massage in Amstelveen

Bij Yoga Minds in Amstelveen Aroma massage. Geen standaard sport massage maar een Massage die is afgeleid van de Thai Yoga massage. Deze massage in Amstelveen is wel met Olie.

De Olie die we gebruiken voor deze massage is zelf samen gesteld met verse Arnica om spier en gewrichtspijn te verminderen. Een heerlijke ontspannings Massage maar ook voor echte problemen zoals een stijve nek en schouders. Pijn in de onder rug. Frozen Shoulder etc.

RESERVEREN 

Gecertificeerd door ITM Chang Mai Thailand.

Er is maar een school buiten Chang Mai Thailand die diploma's mag uitgeven aan Massage Therapeuten. En dat is Thai Hand.

De Therapeuten bij Yoga MInds zijn gecertificeerd door ITM Chang Mai zelf of door Thai Hand. 

Boek een massage in Amstelveen.

Ben je op zoek naar een super Massage in Amstelveen. Dan hoef je niet verder te zoeken. Bel of mail ons nu.

RESERVEREN 

Bel : 06 215 60 773
 

 

Schermafbeelding 2017 05 23 om 16.19.27