MassageMinds in Amstelveen logo

sport massage behandeling amstelveen

Massage stijlen in Amstelveen.

Bij Massage Minds bieden we voor iedereen een passende Massage in Amstelveen. Of u nu wat stress en spanning kwijt wil, gewoon lekker wil genieten of wil werken aan een fysiek of mentaal probleem. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij passen de behandeling daarop aan.

RESERVEREN 

Thai Yoga Massage.

Er zijn nogal wat verschillende soorten Thaise Massage. De vorm Thai Yoga Massage die we bieden bij Massage Minds in Amstelveen wordt ook wel de 'Ancient Technique' genoemd. Deze techniek komt oorspronkelijk uit India en is samen met de Boeddha en zijn Doctor Shivago naar Siam gebracht. Het toenmalige Thailand. Vandaar ook de connectie met Yoga en Ayurveda. De techniek werkt met strekkingen van het lichaam zoals we deze ook kennen en uit de Yoga en het bevorderen van de bloedsomloop (energiestroom). Doormiddel van acupressuur. Op deze manier worden blokkades opgeheven en kan het lichaam zichzelf genezen. De massage wordt gedaan met kleding aan. Lichte en makkelijk zittendende, liefst katoenen kleding. De effecten zijn o.a. : flexibiliteit, vitaliteit, stress reductie, betere nachtrust en veerkrachtiger.

Olivier | Dieu | Tamara

RESERVEREN 

Thaise Therapeutische Massage.

Hoewel de traditionele Thaise Yoga Massage en de olie massage al veel problemen oplossen zoals stress en stijve spieren is dit een gevorderde techniek die zich specifiek richt op zaken als; hoofdpijn, nek en schouder problemen, frozen shoulder, slapeloosheid, buikpijn, misselijkheid, verstoorde spijsvertering en bijvoorbeeld lage rugpijn. Als jouw klacht hier niet tussen staat bel ons dan gerust om te vragen of we je kunnen verlichten. 

OLIVIER 

RESERVEREN 

massage thai actie

Aroma Massage/Thaise olie Massage.

Deze Massage techniek is afgeleid van Thaise Yoga Massage. Het grote verschil is dat hier wel olie wordt gebruikt op de huid. Deze massage stijl werkt minder met strekkingen maar wel met het activeren van de weefsels. De olie die we gebruiken werkt diep in op spierspanningen en zorgt voor een algehele ontspanning van het systeem. Zowel lichaam als geest. Een betere doorbloeding zorgt net als bij de Thaise Yoga Massage zoals wij die aanbieden voor een betere toevoer van zuurstof naar spieren, banden en pezen. Een van meest voorkomende oorzaken van spierspanning is een tekort aan zuurstof in de weefsels. Dat zorgt voor spanning en zelfs voor een spierspasme zoals we die kunnen ervaren bij acute lage rugpijn.

Tamara| Dieu| Jaron

RESERVEREN 

massage behandeling

Chi Nei Tsang Massage.

Deze antieke Chinese geneeskunst heeft al velen mensen geholpen. De Massage is gericht op het buikgebied. Ook wel ons tweede brein genoemd. Chin Nei Tsang Massage is erop gericht om blokkades op te heffen in het buikgebied. En werkt op darmen, nieren, galblaas, milt, maag, urineleider, alvleesklier en lever. Er wordt gewerkt met olie en kruidenstempels. De behandeling werkt voor alle problemen met betrekking tot de spijsvertering maar ook tegen depressie, slapeloosheid, hoofdpijn, menstruatiepijn en slechte doorbloeding. 

Dieu

RESERVEREN 

Restorative Massage.

Een heerlijke massage om even helemaal los te laten. De spanningen van stress, een lange reis of een intensieve workout lossen op met deze massage. Maar ook bij herstel van ziekte of burnout een heeft deze behandeling een helend effect. In deze massage werken we vooral zacht en ontspannend. Met heerlijke warme olie en naar wens een warme massagetafel om helemaal zacht te worden.

DIEU | tamara | jaron

RESERVEREN 

Shiatsu Massage.

Shiatsu in een zin samengevat: “Acupunctuur zonder naalden”

De Shiatsu die we aanbieden bij Massage Minds in Amstelveen is de traditionele Chinese versie gebaseerd op de holistische benadering van het lichaam volgens de Chinese Geneeskunde. De focus van de massage is het in balans krijgen van de Chi/Qi energie door het masseren van drukpunten op de verschillende meridianen.

De Massage vind plaats op een futon op de grond in dunne los zittende kleding (liefst licht van kleur) en is zeer rustgevend van aard, in de basis volgt de massage een vast patroon waarin de meeste gangbare drukpunten aanbod komen maar gaandeweg zal de massage steeds meer toegespitst worden op de persoon.

Rombout

RESERVEREN 

massage thai voor

Indonesische Pitjit Relaks Massage.

Pitjit is een Indonesische massage die van generatie op generatie is doorgegeven. In Indonesië is Pitjit een niet weg te denken onderdeel van de opvoeding. Het wordt ingezet om pijn en ziektes te bestrijden, ook om weer balans te verkrijgen wanneer deze verstoord is en om een goede gezondheid te bevorderen.

Ontspanning speelt daarbij een belangrijke rol. Maak kennis met deze bijzondere manier van masseren die ik combineer met invloeden uit de klassieke ontspanningsmassage.

Tamara

RESERVEREN 

Zweedse Massage/ Klassieke Massage.

Misschien wel de bekendste massagevorm in Nederland. Ook wel klassieke massage genoemd. De massage vind plaats op een massage tafel. De therapeut werkt voornamelijk met zijn of haar handen met een lekkere olie.  Doel van de massage is een betere doorbloeding waardoor men kan ontspannen en de lichaam het zelfherstellend vermogen tot bloei laat komen. Deze massage kan zowel heel zacht als redelijk intensief gegeven worden. Al naar gelang de wensen van de klant en het moment.

TAMARA

RESERVEREN 

Rug-, nek en Schouder Massage.

Stress, te lang achter de computer zitten, een lange reis gehad. het kunnen allemaal oorzaken zijn van een stijve nek en schouders. Deze massage richt zich op het loslaten van de spanningen in rug, nek en schouders. Knopen worden weg gemasseerd en hoofdpijn voorkomen of opgelost. Deze massage kan met kleding aan ontvangen worden of met olie.

TAMARA | Olivier | Dieu | jaron

RESERVEREN 

klassieke massage amstelveen

Sport Massage.

Deze massage wordt gebruikt door fysiotherapeuten en sport therapeuten en heeft veel overeenkomsten met de Zweedse massage hoewel hier over het algemeen wat meer kracht wordt gebruikt om het beoogde effect, een betere doorbloeding te realiseren. De stevige massage werkt diep op het bindweefsel dat hiermee wordt losgemaakt en spierknopen worden opgelost.

Jaron

RESERVEREN