massage amstelveen olivier soffer

Olivier Sebastiaan Soffer

Olivier geeft Thaise Therapeutische Yoga Massage bij Massage Minds in Amstelveen.

Toen ik 25 was ging ik voor het eerst nar Thailand, alleen. Een reis om nooit te vergeten. Thailand was nog puur en slechts op enkele plaatsen waren wat toeristen. Wel kon je op elke hoek van de straat een Massage krijgen. Iets wat wij, zeker toen nog niet kenden. Omdat het daar warm is en je vaak in zwembroek rond liep kreeg je van de salon een Thaise vissersbroek aan en een T-Shirt. Deze Massage wordt namelijk oorspronkelijk uitgevoerd met kleding aan.

Ik was meteen verkocht. Ik voelde me krachtig en fit na zo'n Massage en besloot er elke paar dagen een te ontvangen. Naast het lekkere eten en het mooie weer is dat een van de redenen dat ik nog vele malen ben afgereisd naar Thailand. Later heb ik nog vele andere soorten Massages mogen ontvangen maar niks haalde het bij Thaise Yoga Massage. Toen ik 7 jaar geleden mijn eerste opleiding deed bij Thai Hand in Amsterdam wist ik, dit wil ik delen. Inmiddels heb ik een Teacher Training Thaise Yoga Massage gedaan en geef ik dagelijks Thaise Yoga Massage.

RESERVEREN 

massage amstelveen Dieu Le

Dieu Le

Dieu Le geeft Thaise Massage, Aroma massage en Chi Nei Tsang Massage.

Dieu Le komt uit Vietnam heeft zich volledig toegewijd aan het pad van 'Healing'. Ze heeft verschillende Thaise Yoga Massage opleidingen gedaan maar heeft zich ook toegelegd op de Taoistische Chinese studie van Chi Nei Tsang. Taoisten maken geen onderscheid tussen lichaam en geest. Stress en emoties worden vastgehouden in de organen en zorgen derhalve voor problemen. Het Masseren van het buikgebied maakt de energie vrij en zorgt dat ze weer kan stromen. Een verscheidenheid aan problemen worden hiermee opgelost. Bij Dieu kun je terecht voor Thaise Yoga Massage, Chi Nei Tsang en Aroma Massage.

RESERVEREN 

tamara le roy

Tamara Le Roy

Tamara geeft Thaise Yoga Massage, Klassieke Zweedse Massage en Indonesische Pijit Relaks Massage.

Vanaf m’n 20e geef ik al klassieke Zweedse ontspanningsmassage, maar mijn werk als theaterproducent bracht erg onregelmatige tijden met zich mee, waardoor het masseren wat op de achtergrond raakte. (op de schouder- en nekmassages na, die cast en crew met enige regelmaat kregen natuurlijk) In 2008 ging ik op het randje van overwerkt op vakantie naar Thailand waar ik me om de dag liet masseren en ik kwam beter hersteld terug dan na alle eerdere vakanties. 

Ik wist zeker dat het door de massages kwam en heb me onmiddellijk ingeschreven voor mijn eerste cursus Thaise Yoga Massage bij Thai Hand, want dit wilde ik ook kunnen géven. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen zich weer beter te voelen in hun lijf en het zelf herstellend vermogen van het lichaam weer een boost geven. Zowel in mijn eigen praktijk in Amsterdam Noord als in Amstelveen bij Massage Minds. Waar ik vroeger vatbaar was voor ieder griepje en elke verkoudheid, gaan deze nu 9 van de 10 keer aan mijn deur voorbij, omdat ik me nog steeds graag en regelmatig laat masseren. 

Inmiddels ben ik ook in de Massage op zoek geweest naar mijn Indische roots en geef ik naast Nuad Bo Rarn ook Olie Massages in Amstelveen. Waarin ik de Indonesische Pitjit Relaks Massage combineer met klassieke Zweedse Massage. 

RESERVEREN 

massage amstelveen Rombout Wagenaar

Rombout Wagenaar

Rombout geeft Shiatsu Massage.

Handen, m'n hele leven ben ik al “handig” daarom doe ik al 20 jaar technisch werk, maar ik ben ook een gevoelsmens en ik had al heel lang het idee om die twee te combineren. Ooit had ik informatie opgevraagd bij een Shiatsu opleiding nadat ik in Cambodja een echte “Anma” massage (voorloper Shiatsu) van een blinde man had gehad. Een paar jaar later zat ik thuis na een klein bedrijfsongeval met m'n linker hand toen er een uitnodiging voor een introductie dag Shiatsu massage door de bus viel, meer had ik niet nodig, techniek en gevoel ineen en je kan er ook nog mensen mee helpen, wat wil je nog meer? Graag ontvang ik je voor een Shiatsu massage bij Massage Minds in Amstelveen.

Shiatsu in een zin samengevat: “Acupunctuur zonder naalden”

De Shiatsu die ik geef is de traditionele Chinese versie gebaseerd op de holistische benadering van het lichaam volgens de Chinese Geneeskunde. De focus van de massage is het in balans krijgen van de Chi/Qi energie door het masseren van drukpunten op de verschillende meridianen.

De Massage vind plaats op een futon op de grond in dunne los zittende kleding (liefst licht van kleur) en is zeer rustgevend van aard, in de basis volgt de massage een vast patroon waarin de meeste gangbare drukpunten aanbod komen maar gaandeweg zal de massage steeds meer toegespitst worden op de persoon.

RESERVEREN 

massage amstelveen jaron

Jaron Joël

Jaron geeft therapeutische (sport-) en ontspanningsmassage bij Massage Minds

In 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien werkzaam in het vak weet ik lichamelijke klachten therapeutisch te benaderen. Ik werk vanuit een holistische visie en aanpak waarin ik lichaam en geest als nauw met elkaar verbonden zie.

Tijdens mijn yogaopleiding in India heb ik meer geleerd over de achtergrond en filosofie van yoga. Hierin viel een en ander samen en werd mijn visie onderbouwd met nieuwe kennis vanuit het achtvoudige pad van yoga. In de praktijk vormt dit een mooie aanvulling op mijn vak en ook op persoonlijk gebied.

Sinds 10 jaar ben ik opgeleid in Zweedse massage. Vandaag de dag combineer ik de Zweedse massage met technieken die ik geleerd heb tijdens mijn opleiding en daarna opgedane ervaring. De technieken die ik gebruik zijn een combinatie van Zweedse massage, sportmassage, deep tissue massage en triggerpoint massage.

Een massage wordt afgestemd op de persoonlijke vraag en/of klachten van de persoon en kan dus van keer tot keer verschillen.

De massage vindt plaats op de massagetafel, met het gebruik van olie.

RESERVEREN