mindfulness amstelveen 5

Mindfulness trainingen in Amstelveen.

In onze yogastudio in Amstelveen organiseren we sinds een aantal jaar met veel succes een breed aanbod aan Mindfulness trainingen. De basis training van 8 weken. Vervolgsessies voor de verankering van uw Mindfulness technieken. Mindful parenting voor een uitgebalanceerd gezinsleven en Mindfulness voor kinderen.

mindfulness amstelveen 3

Een samenwerking van MindStudio en Yoga Minds.

Alweer vijf jaar geeft Trees Mindfulness trainingen vanuit haar MindStudio in Hillegom. De vondst van onze yogaschool in haar woonplaats en in het bijzonder de ontmoeting met Veronique Lambermont op de woensdagmorgen bij de Mindful Yoga was liefde op het eerste gezicht. Een schoolvoorbeeld van een plus een is drie. De samenwerking is een succes. De verschillende disciplines en de grote visie van de dames maakt dat de trainingen net wat meer diepgang hebben dan de gemiddelde mindfulness training.

Mind Studio

Trees van Hennik en Veronique Lambermont

Trees is pedagoog en Mindfulness trainer. Veronique is Bodhisatva en Mindfulness trainer. Samen zijn ze het team voor de Mindfulness trainingen bij Yoga Minds Amstelveen. Lees alles over de trainers door op de onderstaande buttons te klikken.

Veronique   Trees

De training wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed in de aanvullende verzekering.