mindfulness amstelveen

 

Mindfulness Training in Amstelveen.

Bij Yoga Minds in Amstelveen geven we de officiële Mindfulness 8 weekse training. Deze training is een fundament voor een Mindful leven.

Mindflow Mindfulness. Breng meer flow in je leven.

Mindfulness is de reis je hoofd uit, het leven in. Mindflow Mindfulness biedt een heldere routekaart om je te begeleiden op deze reis.

Wordt de architect van je eigen innerlijke stille ruimte en leer je gedachten en emoties helder waar te nemen zoals ze binnen deze ruimte opkomen en ook weer weggaan. Hierdoor schep je meer rust en balans in je leven, kom je in je eigen kracht en authenticeit te staan, leer je onconstructieve gedachtenpatronen in kaart te brengen en los te laten en leer je op een dieper niveau te genieten.

Aandachtig leven is leven zonder stress.

Mindfulness is het leven met aandacht, doelbewust, in het hier en nu en zonder oordeel. Iedereen kent momenten van niet aandachtig zijn. We zijn dan vergeetachtig, doen dingen op de automatische piloot en hebben het gevoel niet meer in contact te staan met onszelf. Nu zijn we vaak bezig met alles wat nog moet. We leven op de automatische piloot en vergeten stil te staan bij wat is. Dit kan leiden tot toename van stress, spanningen, gevoelens van somberheid, overmatig piekeren en lichamelijke klachten. Mindfulness trainingen zijn ontwikkeld door Jon Kabat Zinn en zijn gebaseerd op een combinatie van westerse kennis over stress en ongemak en oosterse boeddhistische principes.


mindfulness amstelveen 22

Al velen deden de Mindfulness Training in Amstelveen.

In de training Mindfulness leer je meer bewust te worden van wat er in je leven gebeurt en kun je je leven meer in eigen hand nemen. Bewust en aandachtig leven maakt je leven interessanter, levendiger en plezierig. Je leert beter te ontspannen en op een oordeel vrije manier naar jezelf te kijken zodat het zelfvertrouwen vergroot wordt en er meer energie en levenslust vrijkomt. Dit leidt tot vermindering van lichamelijke en psychische klachten. Je leert op een oordeel vrije, vriendelijke manier aandacht te geven aan alles wat zich aandient in het hier en nu. Door de Mindfulness Training leer je meer innerlijke vrijheid ervaren en jezelf en situaties meer te accepteren zoals ze zijn. Het accent van de training ligt op begeleide aandachtsoefeningen, bewegingsoefeningen en yoga.

Voor wie is Mindfulness bedoeld en voor wie is deze training?

Mensen die op een andere manier in het leven willen staan waarbij meer aandacht is voor wie je bent en voor het leven in het hier en nu. Ook voor mensen die last hebben van stress, sombere gevoelens/ gedachten, piekeren, rationaliseren, slecht slapen en overspoeld worden door gevoelens of angsten is deze training geschikt.

De training wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed in de aanvullende verzekering.