panorama advanced asana

Speciale Tweedaagse | Advanced Asana

Tijdens deze speciale 2-daagse workshop gaan we dieper in op de meer gevorderde asana. Alle typen asana komen aan bod: staand, zittend, vooroverstrekkingen, torsies, achteroverstrekkingen, omgekeerde- en handbalanshoudingen. Je schept een helder bewustzijn en krachtige concentratie doordat pranayama technieken als inleiding zullen dienen voor de asana.

Dag 1. Asana voor de geest

Om tot een bloei van gevorderde technieken te komen is een dieper begrip van asana een voorwaarde. Dimensies van asana ga je deze dag ervaren. Hierdoor leg je verbanden tussen asana zodat ze elkaar versterken en verdiepen. Zo komen we bij een intense, totale ervaring van lichaam en geest. Je merkt wat asana met je doet.

Dag 2. Asana van de geest

Asana grijpen in op je persoonlijkheid, dit is niet de enige weg. Asana kunnen tegelijkertijd een expressie zijn van jouw persoonlijkheid in al haar kracht, balans en vertrouwen. Zo kom je tot jouw eigen unieke vorm waarbij betekenis tot expressie komt door asana.

Meedoen kan per sessie.

Het is mogelijk om deze special 1 dag te volgen. Mensen die 2 dagen reserveren hebben voorrang op 1-daagse reserveringen.