klankschalen amstelveen

Klankschaal meditaties in Amstelveen.

Een oorstrelend, hartverwarmend, helend en verstillend klankbad. Laya Yoga, de yoga van de trillingen. Doormiddel van Mantra of muziek en in dit geval klankschalen en een indrukwekkende gong. Maarten  en Ilaniet nemen jullie mee op een innerlijke reis. Het klankbad werkt helend en zuiverend en is een waanzinnige ervaring.

Special. Zachte Yin Yoga flow en klankbad.

Na groot succes en vele verzoeken tot herhaling bieden we weer deze heerlijke workshop. De combinatie van een zachte yin yoga flow en een klankbad. Een totale reset van body en mind. Kerstin en Maarten nemen jullie mee op reis in je eigen lichaam. De sessie zorgt voor het opheffen van bokkades en het vrijmaken van energiebanen. Onderdrukte emoties, vermoeidheid en neerslachtigheid. Maar ook dingen als hoofdpijn en slapeloosheid kunnen veminderen of zelfs oplossen door yoga en de trillingen van de schalen en de gong. En als je nergens last van hebt dan is een heerlijke verwennerij voor het lichaam en de geest en het werkt bovendien preventief tegen stress. Uit reacties die we krijgen van mensen na een klankbad of een combinatie workshop weten we hoe verfrissend zo'n sessie kan zijn.

De workshop is ook toegankelijk voor mensen met weinig yoga ervaring. De houdingen kunnen altijd worden aangepast aan uw lichaam.

Laat u liggend meevoeren op de klanken van klankschalen en gongs en nog veel meer moois.

Het klankbad begint met een klankmassage van onze klankschalen. De trillingen die ontstaan maken blokkades vrij en verminderen de spanning in spieren. De sessie eindigt met het bespelen van onze gongs. De rijkheid en diepgang van de tonen van de gongs zorgen voor harmonie en brengen het lichaam weer in balans. De geest wordt leeggemaakt en als het ware gereset. Het klankbad duurt een uur, zorg dat je ruim 10 minuten van te voren aanwezig bent. 5 minuten voor tijd gaat de deur op slot en de bel uit en zakken we weg op de trillingen van de schalen en de gong.

De effecten van een klankschalen meditatie.

Het losmaken van blokkades, vermindering van stress, vermindering van pijnklachten, het stimuleren van het zelfgenezende vermogen van het lichaam, een betere afvoer van afvalstoffen, een betere doorbloeding en een toename van ontspanning in lichaam en geest. Kortom een kado voor jezelf. Een reset voor body en mind.