Klankschalen meditatie concert.

Zaterdag 31 Oktober 2020 | 20:00 -21:30

Tijdens het klankconcert neemt Tai Loi Sound & Silence je mee op innerlijke reis. De sound healing werkt helend en zuiverend en is een waanzinnige ervaring. Wij spelen op een prachtige collectie kristallen en metalen klankschalen, gongs, een handpan en andere helende instrumenten.
Iedereen kan meedoen. Ervaring met yoga of meditatie is absoluut niet vereist. Het zelf meemaken is nog altijd het beste, de ervaring is lastig in woorden uit te leggen.Terwijl je ontspannen op een matje ligt, geniet je van het klankconcert.

Inschrijven.

Inschrijven is noodzakelijk, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zorg dat je ruim 10 minuten van te voren aanwezig bent. 5 minuten voor tijd gaat de deur op slot en de bel uit en zakken we weg op de trillingen van de klankschalen en de gongs.

Nanja Urdhva Mukha Svanasana

Maak het comfortabel voor jezelf.

Er zijn matten en dekentjes aanwezig in de studio, toch is het prettig een kussentje mee te nemen en misschien lig je wel liever onder je iegen dekentje. Sommige mensen nemen een dun camping matrasje mee omdat deze net wat zachetr ligt dan een yogamat. Draag makkelijke loszittende kleding van liefst natuurlijke materialen. Zorg dat je niet vlak voor het concert hebt gegeten en dat wel even naar het toilet gaat voordat we beginnen.

Nanja Adho Mukha Svanasana
Nanja Wesselingh
Zondag 16 februari.
15:00 uur.
Kosten

€ 25,-

Geniet van de heerlijke klanken van deze klankschalen
© 2019 totoweb