Ontspannings- en meditatie concert.

Zondag 7 Maart 2021 | 16:00 - 17:30

Muziek is de meest directe manier om je te verbinden met je oorsprong en je innerlijke zelf. Ontspannen liggend en luisterend van het hoofd naar het hart.

Het concert zelf duurt ongeveer 1,5 uur. Zorg dat je op tijd bent om een plekje te zoeken en vast de verstilling op te zoeken. Na het concert drinken we een kopje thee.

Instrumentalist Fred Westra.

De 54 jarige multi instrumentalist Fred Westra speelt zijn hele leven al gitaar in alle stijlen...daarnaast bespeelt hij de sitartambura, dulcimer, harpgitaar en verschillende percussie instrumenten. Fred begeleid als muzikant vaak bij de yoga en meditatie lessen van zijn vrouw. Hierdoor heeft hij veel ervaring in spelen ‘in het moment’, improviserend, vanuit het hart’ en dit is wat hij de luisteraars graag wil geven. Fred heeft inmiddels 8 yoga albums uitgebracht. Zijn nieuwste album ‘From Head To Heart’komt in februari uit.

Nanja Urdhva Mukha Svanasana

Maak het comfortabel voor jezelf.

Draag makkelijke loszittende kleding van liefst natuurlijke materialen. Zorg dat je niet vlak voor het concert hebt gegeten en dat wel even naar het toilet gaat voordat we beginnen. Neem een yogamat of dun matrasje mee. En misschien een dekentje en kussen :-)

Nanja Wesselingh

Zondag 7 Maart 2021.
16:00 - 17:30 uur.

Kosten

€ 25,-

Kom vast in de stemming met de mooie muziek van Fred.
© 2019 totoweb