Teacher training

Ja, ik ben geïnteresseerd in de Yoga Minds Academy Teacher Training. Neem contact met mij op.

1000 tekens over

Hatha Yoga voor kracht en verstilling.

Bij Yoga Minds in Amstelveen geven we Hatha Yoga. Hatha Yoga is de wortel van de moderne yoga. Alle fysieke vormen van yoga zijn ontstaan vanuit de klassieke Hatha Yoga.

Een zeer geschikte les voor zowel beginners als gevorderden. Er is aandacht voor de filosofische achtergrond van de verschillende technieken. Houdingen worden over het algemeen wat langer aangehouden.

Deze les is wat rustiger dan een Vinyasa les en wat dynamischer dan een Yin les. Er is tevens veel ruimte voor Pranayama (ademhalingsoefeningen) en Meditatie.
Een krachtige les die kalmte schenkt.
Kerstin Smialy panorama yoga docent Amstelveen

Vinyasa Yoga bij Yoga Minds Amstelveen.

Bij Yoga Minds in Amstelveen geven we Vinyasa Yoga (Poweryoga). Voortkomend uit Vinyasa Krama Yoga. Vinyasa Krama betekent “ Een geleidelijke vooruitgang naar een bepaald doel ”. Zowel fysiek als mentaal. Door het op een bepaalde manier arrangeren van de houdingen bereiden we het lichaam voor op de meer uitdagende houdingen.

Een energieke les waarbij we elke houding verbinden met de volgende op het ritme van de ademhaling. De Vinyasa Yoga lessen bij Yoga Minds Amstelveen geven je een volledige fysieke work-out met veel aandacht voor de ademhaling en meditatie.

Een krachtige les die kalmte schenkt.
mindfulness amstelveen

Mindflow Yoga bij Yoga Minds Amstelveen.

Bij Yoga Minds Amstelveen geven we Mindful Yoga. Het lichaam wordt via klassieke yoga houdingen voorbereid op de afsluitende geleide meditatie.

Mindfulness is de moderne variant van Vipassana. Vipassana is een zeer oude oosterse techniek waarbij we leren te doorzien hoe de mind werkt. Dit zien zorgt voor inzicht in werkelijkheid en daarmee leer je dus genieten van het moment.

Je zult hier dieper leren te ontspannen, waardoor je beter slaapt, je jezelf beter kunt concentreren, meer energie hebt en minder stress ervaart.

We beginnen de les met een zachte warming up om het lichaam voor te bereiden op de zittende begin meditatie, daarna zullen we het lichaam gaan openen middels het doen van een serie yoga houdingen. Soms verstild, soms in een milde flow.
Mindfulness en Yoga. Breng lichaam en geest samen. Ervaar ze als een.
yin yoga amstelveen

Yin Yoga bij Yoga Minds Amstelveen.

Bij Yoga Minds in Amstelveen geven we Yin Yoga. De lessen worden gecombineerd met de filosofie en praktijk van de Hatha Yoga, waarbij er langer in de asanas wordt verbleven om bewust te worden van het lichaam en de geest. Door middel van veelal grondoefeningen werken we op de dieper gelegen weefsels zoals pezen, ligamenten, bindweefsels en gewrichten.

Yin yoga is een passieve vorm van yoga waarin houdingen langer worden vastgehouden en spierspanning kan worden losgelaten. Ook kunnen er Pranayama technieken ( ademhalingsoefeningen ) worden beoefend om de nadis ( energiebanen ) te zuiveren en in een meditatieve staat te komen.

Yin yoga heeft een relatief rustig karakter waarbij je de tijd kunt nemen om je lichaam te voelen.
Yin Yoga. Verdieping en verstilling.
Zoe May geerling panorama pilates docent Amstelveen

Pilates bij Yoga Minds Amstelveen.

Bij Yoga Minds in Amstelveen geven we Pilates. Uitgevonden door Joseph Pilates tijdens de eerste wereldoorlog.

De Pilates lessen bij Yoga Minds Amstelveen zijn een mooie aanvulling op uw yoga practice. Maar ook een prima op zichzelf staande work-out.

We werken vanuit het zogenoemde “ Powerhouse “, de dieper gelegen buikspieren. Door deze dieper gelegen spieren de ontwikkelen zul je verbetering merken aan je algehele houding en tevens rugklachten voorkomen of verminderen. We gaan op zoek naar een diepe stabiliteit, deze stabiliteit geeft je vertrouwen en kracht.
Pilates, een sterk fundament voor meer stabiliteit en vertrouwen.
ouderen yoga

Therapeutische restoratieve Yoga bij Yoga Minds in Amstelveen.

Een zachte les speciaal ontwikkeld voor mensen met speciale behoeftes. Ben je wat ouder en schrikken de andere lessen je af? Ben je zwanger en wil je het wat rustiger aan doen? Heb je een blessure maar wil je toch Yoga blijven beoefenen? Of, heb je gewoon zin in een zachte les met veel aandacht voor ademhaling en meditatie? Dan is dit de les die je zoekt.

De les wordt in het Nederlands gegeven en duurt 60 minuten.

Indien je een fysieke beperking of blessure hebt, bespreek dit dan alvorens de les begint met de docent. Er zal dan gekeken worden naar mogelijkheden om het effect van die beperking door middel van aanpassingen te minimaliseren of zelfs te verbeteren.
Een les geschikt voor iedereen!
© 2019 totoweb