kinderyoga amstelveen new

Kinder Yoga bij Yoga Minds Amstelveen.

Brullen als een leeuw, kronkelen als een slang en slingeren als een aap? Kom naar kinderyoga!

Ik ben Melissa en ik geef met veel plezier yoga aan kinderen. Ik leer kinderen op een speelse en dynamische manier de houdingen uit de Yoga.

Kinder Yoga. Een combinatie van plezier maken en lekker bewegen.

n een wereld waarin er continue prikkels op kinderen af komen, waarin de druk om mee te doen en om te presteren heel hoog ligt, is het fijn om een manier te kennen waarop je kunt ontspannen, jezelf kunt terug trekken en weer kunt opladen. Dit bied ik aan in de kinderyogalessen.

en les duurt tussen de 45 - 60 minuten. Een les is meestal opgebouwd uit een introductie, yogabewegingen (d.m.v. spel en verbeelding), tot rust komen en een creatieve opdracht. De lessen zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Yoga kan goed zijn voor kinderen die houden van plezier, spel en bewegen, willen werken aan hun evenwicht en coördinatie, onzeker zijn,astma hebben, moeilijk tot rust komen, meer in harmonie met zichzelf en anderen willen komen

Yoga voor 7 tot 11 jarigen

In een les besteed ik aandacht aan de yogahoudingen met behulp van spel, beweging, meditatie, visualisatie, massage en verschillende vormen van creatieve expressie. Dit doen we aan de hand van een thema, zoals ‘strand’, ‘herfst’ of ‘superhelden’. 

Kinderen zijn natuurlijk speels en beweeglijk, hebben een levendige fantasie en zijn creatief. In een yogales is er volop ruimte en aandacht voor al deze aspecten. Daarnaast oefenen we ook in ontspannen en aandachtig zijn, zowel lichamelijk en geestelijk.

Deze les duurt 60 minuten.

Sprookjesyoga: yoga voor 3 tot 6 jarigen

Ook in deze les komen spel, beweging, massage en visualisatie aan bod, maar dit doen we aan de hand van een sprookje dat in de les centraal staat. Sprookjes zijn zeer aansprekend voor deze leeftijd. Kinderen genieten ervan en kunnen er helemaal in opgaan. Daar is volop ruimte voor in deze speelse lessen.

eze les duurt maximaal 45 minuten, waarbij er voor en na de les nog wat minuten zijn voor kinderen om vrij te spelen in de ruimte. U als ouder bent daar van harte bij uitgenodigd, zodat uw kind rustig went in de ruimte of u van alles kan vertellen over de les.

Alle stijlen