Nanja Wesselingh yoga docent Amstelveen

Nanja Wesselingh

Hatha Yoga en Vinyasa (poweryoga) bij Yoga Minds in Amstelveen
Yoga heb ik leren kennen via toneelspelen. Als warming up deed onze regisseur altijd de Zonnegroet met ons. Een erg mooie opwarming, hoewel alleen het fysieke aspect van de yoga hier werd beoefend.
Ontdek de meditatieve kracht van Vinyasa Yoga.
Daarna ben ik wat dieper op het meditatieve deel van yoga ingegaan via de minor ‘Vind je bron’, ontwikkeld en gegeven door Hans Kunneman. Deze combinatie sprak mij zeer aan, paste meteen bij me. Asana, meditatie & pranayama in een fijne meditatieve flow.
Ik vond mijn weg door meerdere yogastijlen te proberen, via verschillende docenten en locaties. Maar pas na de tijd die ik doorgebracht heb in de ashram in India heeft yoga echt een belangrijke plek in mijn leven gekregen. Leven in het hier en nu, totale ontspanning, totale overgave, puur en hier zijn.
Nog steeds leer ik telkens weer nieuwe stijlen, volg ik mijn intuïtie en ontdek ik andere kanten van mezelf en van de yoga. Ik wil je prikkelen zelf ook op ontdekkingstocht te gaan door middel van yoga practice en het zelfonderzoek wat daarbij ook om de hoek gluurt!

Nanja

Webdesign © Totoweb