Mairon Chang

Pilates Instructor at Yoga Minds in Amstelveen.
Mijn passie voor dans heeft mij in contact gebracht met pilates.

Jaren geleden toen ik als amateurdanser door mijn rug ging, kon ik mij ruim een maand nauwelijks bewegen. De fysiotherapeut die mij destijds behandelde, raadde mij aan om pilates lessen te volgen voor een spoedig herstel.
Beweging is lichaamsbewustwording.
Ik volgde haar advies op en sindsdien is pilates een onderdeel van mijn leven geworden. Mijn enthousiasme voor pilates zorgde ervoor dat de sportschool, waar ik de lessen volgde, aan mij vroeg of ik ook pilates les wilde geven.

Na een interne opleiding (Ground Control en Matwork Pilates) bij hen gevolgd te hebben, geef ik sinds 2010 pilatesles.
Ik dans nog steeds fanatiek in een moderne dansgezelschap en geef ook Zumba les. Daarnaast ben ik ook vitaliteitscoach en massage therapeut (geef ontspannings-, deep tissue-, traditionele Thai (Watpo)- en stoelmassages).
Motion is Lotion.
In mijn werk als vitaliteitscoach staat de bewustwording én eigen regie in energiebalans centraal. In mijn pilates les vind ik het belangrijk dat je bewust bent van je lichaam en voelt wat je aan het trainen bent, maar vooral dat je ook van de les geniet: een pilates les is een ruim uurtje kwaliteit én aandacht voor jezelf! Ik geef een mindful flow pilates (all level) waarbij het lichaam organisch en vloeiend meebeweegt met de ademhaling
© 2019 totoweb