melissa header

Melissa ten Zende

Kinderyoga en Tiener Yoga docent bij Yoga Minds Amstelveen.

In mijn eigen drukke en volle leven was ik op zoek naar een manier om in balans te komen en blijven. Balans tussen de vele leuke dingen die ik doe, maar ook balans in mijn geestelijk en lichamelijk welzijn. Die balans vond ik door de Yoga. Inmiddels ben ik werkzaam als kinderyoga docent en kinder Coach. Zo kan ik delen wat mijzelf zo goed heeft geholpen.

Kinder Coaching

Door yoga te beoefenen gaat mijn energie op een natuurlijke manier stromen. Ik ontwikkel niet alleen stabiliteit, evenwicht, kracht en flexibiliteit, maar ook aandacht en concentratie. Hierdoor voel ik me lekkerder in mijn lichaam en breng ik mijn gedachten tot rust.

Mijn ervaring als adviseur in het basisonderwijs is dat niet alleen volwassenen een druk en vol leven hebben waarin ze balans zoeken, maar kinderen ook. Ik gun kinderen daarom om op jonge leeftijd al kennis te maken met yoga. In 2016 heb ik een opleiding tot Kinderyogadocent gevolgd bij Patty Jongmaets van Dolfijnwelness en ben ik na het behalen van een diploma gestart als kinderyogadocent.

Door jong te beginnen met het beoefenen van yoga wordt een kind zich zowel bewust van wat er innerlijk speelt, als hetgeen er in de buitenwereld gebeurt. Het is een heerlijke methode om met kinderen enerzijds energie kwijt te kunnen en anderzijds te ontspannen en op te laden.

Alle docenten