meditatie amstelveen

Trees van Hennik

Mindfulness Trainer en Personal Coach bij Yoga Minds Amstelveen.
In 2009 kwam ik in aanraking met mindfulness in een Tibetaans boeddhistisch klooster in Zuid-India en leerde korte effectieve oefeningen van de monniken. Van deze oefeningen werd ik rustig en dacht ‘hier worden heel veel mensen gelukkiger van’. Ik volgde de opleiding tot mindfulness trainer bij het Instituut voor Mindfulness en startte mijn eigen bedrijf. Mind-Studio. Centrum voor Mindfulness, Psychotherapie en Kinder coaching.
Daarvoor was ik 21 jaar pedagoog en manager preventie en innovatie bij een instelling voor geestelijke gezondheidszorg.
Mindfulness trainingen voor volwassenen en kinderen in Amstelveen. In samenwerking met MindStudio.
Ik begeleid diverse mindfulnesstrainigen en meditatietrainingen voor volwassenen, ouders en kinderen bij Yoga Minds Amstelveen, samen met Veronique Lambermont én in Hillegom bij de Mind-Studio. Daarnaast geef ik mindfulness trainingen en workshops aan docenten en professionals binnen het bedrijfsleven en de gezondheidszorg.
Bij het geven van deze trainingen staat de samenhang tussen lichaam, geest, hart en ziel centraal. Als deze aspecten met elkaar verbonden worden ontstaat er kracht, rust, helderheid en verbinding met wie wij ten diepste zijn. Voorbijde identificatie met de rollen die we spelen in het leven. Moeder, werknemer, zus, minnares, vriendin etc.
Ik heb veel affiniteit met het boeddhisme waar het leven en werken vanuit het hart hoog in het vaandel staat. De lessen van de 7-e Dzogchen Rinpoché (de oudste Tibetaanse boeddhistische overdrachtslijn), inspireren mij in het geven van mindfulness trainingen.
Elk jaar coördineer ik in Nederland diverse events voor deze leraar zoals lezingen, retraites en Tibetaanse vluchtelingenprojecten.
Rustige groet,
Trees
© 2019 totoweb