Veronique lambermont panorama yoga docent Amstelveen

Veronique Lambermont

Mindfulness Trainer bij Yoga Minds Amstelveen.
Al tijdens mijn studie psychologie zorgde yoga voor de broodnodige rust en ruimte in mijn wilde studentenleven. Ik raakte steeds meer geinteresseerd in de vraag wat het potentieel van het menselijk bewustzijn is, wat haar mogelijkheden zijn. Gedreven door deze vraag ben ik in 2000 begonnen met het beoefenen van zazen meditiatie en in 2004 ben ik tot Bodhisatva gewijd. Ook beoefen ik sinds die tijd reiki en Chi-Gong.
Sinds 2006 geef ik in het kader van het ontmoetingsonderwijs workshops Boeddhisme en meditatie op basis scholen in de Zaanstreek. Ondertussen heb ik aan meer dan 4000 kinderen deze lessen gegeven. Omdat het lesgeven me zeer inspireert en ik er veel voldoening uit haal, ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn passie voor meditatie en yoga te combineren. Ik vond dit in de mindfulness en in 2011 heb ik dan ook een opleiding tot mindfulness trainer gevolgd. Sindsdien geef ik mindfulness lessen aan zowel kinderen als volwassenen.
Wat mij speciaal raakt aan de mindfulness is de volledige acceptie van wie je bent en het bijzonder helende effect dat hier van uit gaat. Alleen door het volledig accepteren van het hier en nu zoals het is, kan de magie van het hier en nu ervaren worden.
© 2019 totoweb