yin yoga amstelveen

Yuna van Munster

Yin Yoga docent bij Yoga Minds Amstelveen. EMDR therapeut. Bach Bloesem en Energetisch therapeut.
Himalaya Yoga bestaat uit een serie Joint & Glands om het lichaam zachtjes te openen ter voorbereiding van de asanas. De lessen worden gecombineerd met de filosofie en praktijk van de Yin Yoga, waarbij er langer in de asanas wordt gebleven om bewust te kunnen worden van het lichaam, emoties en de mind.
Kom ook naar mijn Yin Yoga lessen in Amstelveen.
Een aantal Pranayama technieken zullen worden beoefend om de nadis (energiebanen) te zuiveren en in een meditatieve staat te komen. In deze staat zullen we nog dieper gaan in de eindmeditatie.
Yoga geeft veel handvatten voor een gebalanceerd leven, maar soms hebben we extra steun nodig om gebeurtenissen uit het verleden of situaties in het heden te kunnen verwerken.
Ik geef naast yogalessen ook Bach bloesem therapie. Gericht op het herstellen van depressie, langdurige trauma's en onverwerkte emoties. Op een eenvoudige manier kom je weer dichter bij je Zelf met als resultaat meer energie en levensvreugde.
In 2005 raakte ik in de ban van yoga. Geïnspireerd om dit pad verder te bewandelen en steeds dieper te gaan heb ik achtereenvolgens de Teacher Trainingen voor Kundalini, Sivananda en Himalaya Yoga gevolgd. In deze laatste vorm vond ik een traditie waarin ik mij thuis voelde en verenigd werd met mijn spirituele leraar in India.
De Himalaya traditie is een dhyana yogapad oftewel het pad van meditatie, waarin de asanas (yoga-houdingen) en pranayama (adem-oefeningen) ter voorbereiding dienen voor het kunnen zitten in meditatie.
© 2019 totoweb