Zwangerschaps Yoga in Amstelveen

Elke maandag om 11:00 uur en elke zondag om 13:15 uur.

Zwangerschaps Yoga is een prettige ondersteuning tijdens de zwangerschap. Om soepel en sterk te blijven. Om in contact te komen met andere aankomende moeders. En om tot jezelf te komen in tijden waarin er zoveel veranderd.

Tijdens de lessen ligt de focus op restorative houdingen, milde strekkingen en ondersteunende ademhalingsoefeningen om zowel mentaal als fysiek fit te blijven en voorbereid te zijn om de bevalling.

De zwangerschaps Yoga lessen in Amstelveen zijn een mooie uitbreiding op ons reguliere lesaanbod. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als de meer ervaren yogi.

Zwangerschaps Yoga en Restorative Yoga.

Elke dinsdag om 18:45 uur en elke zondag om 12:00 uur.

Na de bevalling kun je zodra je lichaam dat toelaat weer beginnen met bewegen in de vorm van Restorative Yoga. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor behoud en herstel van een sterk en gezond lichaam en een gecentreerde mind.

Maak het comfortabel voor jezelf.
Draag makkelijke, loszittende kleding en zorg voor laagjes, zodat je een comfortabele temperatuur behoud. Zorg dat je niet vlak voor de les hebt gegeten en vergeet niet voor de les naar het toilet te gaan zodat je blaas leeg voelt. Je kunt uiteraard tijdens de les ook altijd van het toilet gebruik maken.

Zwangerschaps Yoga

Met Marigai Peil

Maandag om 11:00 uur

Zondag om 13:15 uur

Restorative Yoga

Dinsdag om 18:45 uur

Zondag om 12:00 uur
© 2019 totoweb