yoga teacher training amsterdam

Go to the English page

De Yoga Minds Academy is een 300-uurs Yoga Teacher Training.

De Yoga Minds Academy bestaat al 6 jaar. 

Onze opleiding is een lerarenopleiding voor Hatha- en Vinyasa Yoga. We staan geregistreerd bij The World Yoga Alliance. Het programma onderscheidt zich van andere programma's omdat het zich richt op zelfrealisatie. Ons doel is het opleiden van authentieke docenten. Daarom hebben we Tantra, Ayurveda, Non Dualiteit, Anatomie en Yoga Filosofie opgenomen in ons programma. Het basis principe van onze opleiding is Svadyaya, afkomstig uit de Niyamas van Patanjali’s 8 voudige pad van Yoga.

DIRECT INSCHRIJVEN VOOR DEZE TRAINING

Who am I.

Het pad naar authenticiteit als mens en yoga leraar.

Ons uitgangspunt Svadyaya, nodigt je uit om bij alle segmenten van onze opleiding voortdurend bij jezelf terug te komen. Dit principe zal doorgaans terugkomen. Zo zullen we je tijdens de anatomie lessen stimuleren jouw eigen unieke anatomie te vinden en leren we je een oog te ontwikkelen voor die van je toekomstige studenten. Ook onze Yoga Filosofie lessen zijn erop gericht helderheid te krijgen over wie je werkelijk bent.

Voor wie is deze Yoga Teacher Training?

Vanuit het Svadyaya principe, is deze training niet alleen voor degenen die docent willen worden, maar voor iedereen die wil ontdekken wie ze werkelijk zijn. Het is zeker niet noodzakelijk om de meest flexibele student van de les te zijn. Ben je bereid om je overtuigingen over jezelf op te geven en jezelf open te stellen voor het leven? Wil je jezelf 100% inzetten voor deze training? Dan zijn de belangrijkste eisen om mee te doen aan ons programma aanwezig.

Lees ervaringen van deelnemers

Kleine groepen, persoonlijke aandacht.

Wij werken met kleine groepen, dat betekent veel persoonlijke aandacht voor al onze trainees. Elke groep heeft een eigen mentor om elke trainee te begeleiden op deze innerlijke reis. Er worden team afspraken ingepland met de mentor en indien nodig is het mogelijk een prive sessie met de betreffende mentor in te plannen. De teams zijn tevens een fijne plek om je avonturen op jouw persoonlijke pad te delen.

Hoofd docenten yoga opleiding.

De yoga docenten opleiding in Amstelveen onderscheidt zich door haar kleine maar zeer gevarieerde groep hoofd docenten. De hoofd docenten aan deze Teacher training zijn Olav Aarts, Anne Soffer, eelco Roovers en Olivier Soffer. Hierdoor wordt de informatie vanuit verschillende persectieven belicht maar wordt er toch een hele hechte band opgebouwd. Dit geeft een solide brede basis.

Lees meer over de docenten

Meedoen met de yoga docenten opleiding.

Kosten : € 2.350,- ex. BTW
Let op. 300 uurs opleiding.

DIRECT INSCHRIJVEN VOOR DEZE TRAINING

Ja, ik doe mee met de opleiding.

Vanaf 18-02-2019. Parkeren op de blauwe zone ( 2uur) op de Mr Troelstralaan 9 t/m 31 of onbeperkt via aanmelding van uw kenteken bij binnenkomst voor  €0,25 per uur.

Certified Yoga Teacher Training

CYS

 

Program

- Svadhyaya | self enquiry
- How to teach authentic
- knowledge of the Asanas
- Yoga Anatomy
- Adjustment and alignment
- Yoga Nidra 
- Meditation
- Teaching skills
- Yoga philosophy 
- Yoga History 
- Vinyasa Yoga
- Traditional Hatha Yoga
- Ayurveda 
- Non Dualism | Advaita Vedante
- Matrix of the chakras
- Pranayama

Yoga International Yoga Minds