welkom yoga amstelveen

Stap binnen bij Yoga Minds Amstelveen.

De deur gaat 15 minuten voor aanvang van de les open. Aanmelden kan via ons reserveringssysteem.

Kan ik zomaar meedoen met een les ?
Ja, dat kan. We hebben verschillende stijlen en voor iedereen is er wel een juiste vorm. Vinyasa is de fysiek wat intensievere vorm maar dat heeft verder niks te maken met het feit of je beginner bent of niet. Het is een andere vorm. Je moet je dus afvragen wat je zoekt. Een meer fysieke en dynamische les of een wat rustigere les. Uitproberen is het beste. Vaak zie je mensen ook wel wisselen. De ene keer een wat rustigere les en de andere keer een meer inspannende les.
Kan ik zomaar meedoen met een les ?
Via Ideal in uw eigen account bij Yoga Minds | Momoyoga. Of met Pin op de studio. Dit kan gewoon voor de les, zorg dan wel dat je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. We hebben verschillende tarieven en mogelijkheden.
Wat moet ik aan, wat neem ik mee ?
Schone en comfortabele kleding. Licht en het liefst van natuurlijke materialen. Draag zo min mogelijk sieraden en gebruik geen parfum. Neem een handdoeken mee als je makkelijk transpireert. Zorg dat je fris gewassen op de mat staat. En probeer rekening te houden met de hygiene van voeten en handen. De yogales is op blote voeten.
Eten en drinken ?
Zorg dat je minimaal 2, liefst 3 uur voor de yogales niks meer eet. Drinken tijdens de yogales raden wij af. Niemand droogt uit in anderhalf uur. Zorg dat je gedurende de dag genoeg drinkt. Liefst water. Het drinken van water tijdens de yogales koelt het lichaam af en verstoort het meditatieve effect van de les.
Moet ik een eigen yogamat meenemen ?
Er zijn matten in de studio. Uiteindelijk heeft een eigen yogamat de voorkeur. Er zijn velen soorten en stijlen en je bent zelf verantwoordelijk voor de hygiëne van je mat. In de studio staan spullen om je mat schoon te maken na gebruik.
Deze kun je bestellen via internet, er zijn velen online yogashops. Een hele mooie winkel vind je aan de ceintuurbaan in Amsterdam, Yogisha. Of bij Varsana aan de Prinsengracht. Ook hebben wij zelf goede matten in de verkoop.
Waar koop ik een goede yogamat ?
Liever wel. Dat scheelt een heleboel tijd bij het inchecken. Lukt het een keer niet, ook geen probleem. Dan melden wij je aan bij binnenkomst
Kan ik zomaar een proefles komen doen ?
Jazeker, kom gewoon langs :-) De kosten zijn 20,- voor drie lessen binnen 3 weken. Aanmelden hoeft niet. Kies een les die bij je past.
Hoe werkt het
Meedoen met de Yoga lessen bij Yoga Minds in Amstelveen ?
Dat kan. Schrijf je in via onderstaande button. Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Matten zijn aanwezig in de studio.
Nog geen lid ? Schrijf je in via onderstaande button.
* = Level 1
Everybody is welcome. From beginners to advanced practitioners.
** = Level 2
Some basic yoga or fitness experience required. Bring a towel :-)
*** = Level 3
Level 2 with a twist. We do some funky stuff. It's fun and play.
Tarieven

Kennismaking € 25,- | 3 lessen Unlimted Membership € 60,- p.m. 10 lessen € 128,- 20 lessen € 215,- Losse les € 15,-

Betalen met PIN

ideal logo
PIN LOGOhaarlijn FC

Webdesign © Totoweb