yoga in amstelveen

Yoga is voor iedereen. Jong en oud. Beginner of gevorderd. Bij Yoga Minds in Amstelveen is er een stijl voor iedereen.

Yoga is veel meer dan het doen van oefeningen op de mat. Maar alleen al op de mat is er een grote variëteit aan stijlen. Welke stijl past er bij jou ? Eigenlijk kun je daar maar op een manier achter komen. Proberen. Daarom hebben we ook een speciaal aanbod. Voor slechts twintig euro kun je drie verschillende lessen uitproberen. Kijk hieronder vast welke stijl jou aanspreekt.

Yoga is voor iedereen. Jong en oud. Beginner of gevorderd. Bij Yoga Minds in Amstelveen is er een stijl voor iedereen.

Bij Yoga Minds in Amstelveen hebben ervoor gekozen om een beperkte hoeveel soorten van Hatha Yoga aan te bieden. Anders ziet u door de bomen het bos niet meer.
Stijlen als Kundalini Yoga maken veel gebruik van Pranayama en het werken aan het ontwaken van Kundalini. Dit zit in onze lessen verweven.
Ook Hot Yoga een variant op het bekende Bikram Yoga is erg populair. Met name de warmte heeft veel voordelen. Yoga Minds kiest ervoor om alle lessen redelijk warm te maken, ongeveer 22/24 graden. We zorgen er daarmee voor dat het verschil met ons klimaat niet te groot is maar dat er wel genoeg warmte is om afvalstoffen kwijt te raken en te kunnen verdiepen in de houding.
Voor Anusara Yoga kun je terecht bij de lessen van Sadhu. Een meester in Alignment maar met de gevoeligheid van een Tantriki.

Meedoen met de Yoga lessen bij Yoga Minds in Amstelveen ?

Dat kan. Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Matten zijn aanwezig in de studio.
Yoga is voor iedereen.
* = Level 1
Everybody is welcome. From beginners to advanced practitioners.
** = Level 2
Some basic yoga or fitness experience required. Bring a towel :-)
*** = Level 3
Level 2 with a twist. We do some funky stuff. It's fun and play.

Webdesign © Totoweb