Yuna panorama3

Yin Yoga Training bij Yoga Minds in Amstelveen. Omgeving Amsterdam.


Yin Yoga. Het energielichaam en de Elementen.

De Yin Yoga training van Yoga Minds is een 50 uurs opleiding voor yoga docenten en mensen die zich willen verdiepen in Yin Yoga. Onze opleiding is geregistreerd bij The World Yoga Alliance. Het programma onderscheidt zich van andere programma's doordat we naast de asanas werken met het energielichaam, zodat we heling en bewustzijn op meerdere niveaus bereiken. Ons doel is het opleiden van authentieke docenten en bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.

Voor wie is deze Yin Yoga Training ?

Deze Yin Yoga training is voor iedereen die zich wil verdiepen in yoga en interesse heeft in meer dan alleen het gebied van het fysieke lichaam. Kennis te krijgen over het energielichaam en hoe met deze te kunnen werken. De opleiding is toegankelijk voor iedereen met ervaring in de yoga. Minstens 1 jaar ervaring in de yoga is een pre, maar niet noodzakelijk. Ben je al yoga docent dan kun je deze 50 uur laten registreren bij de World Yoga Alliance, zodat je kunt toewerken naar een 300 of 500 uurs registratie.

Kleine groepen, persoonlijke aandacht.

We werken met een kleine groep zodat er aandacht is voor elk individu. Yuna van Munster neemt jullie mee op een persoonlijke reis langs de elementen. 

Yuna panorama

Yin Yoga en de meridianen.

De opleiding bestaat uit 6 modules. Elke keer behandelen we één Element en de daarbij verbonden energie met Meridianen. We beginnen met een introductie en de theorie van de Yin Yoga volgens de grondlegger Paul Grilley. Daarnaast zullen we een basis leggen voor de verdere training door middel van asana ( houdingen), energie-oefeningen en pranayama (ademhalingsoefeningen) om jezelf te purificeren en te balanceren. We volgen de Elementen Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal en behandelen de bijbehorende 12 Meridianen.Ontspanningstechnieken en meditatie zullen hier ook een onderdeel van zijn. Na deze training ben je als docent in staat om Yin Yoga lessen te geven en te werken met de Elementen als thema in je les. Je hebt de nodige kennis om jezelf in balans te houden en naar niveaus van diepe heling te komen.Doe je de training voor jezelf dan kun je de kennis van de Elementen en de yoga gaan toepassen in je eigen practice en het dagelijks leven.

Yuna van Munster. Yin Yoga Docent in Amsterdam en Amstelveen.

Het Dhyana pad van Yuna heeft haar via vele tradities en stijlen uiteindelijk bij de Yin Yoga gebracht. De kennis uit de verschillende stijlen en tradities past ze toe in haar eigen lessen. De combinatie van technieken maakt deze opleiding uniek en misschien wel onmisbaar.

Hatha Yoga, Yoga-Nidra en Meditatie
Bach Bloesem en Energetisch therapeut

Lees meer over Yuna van Munster

Meedoen met de yoga docenten opleiding.

Kosten : € 685,- ex. BTW

Ja, ik doe mee met de opleiding.

parkeren op de blauwe zone op de Mr Troelstralaan 9 t/m 31 of via aanmelding van uw kenteken bij binnenkomst voor  €0,25 per uur.

Yoga International Yoga Minds