Meditatie les in Amstelveen bij Yoga Minds.

Leren mediteren kan iedereen. Het lijkt een stuk lastiger dan het eigenlijk is. We hebben vaak allerlei ideeën over hoe het zou moeten gaan. Zelfs als we het nog nooit hebben gedaan.

Bij Yoga Minds in Amstelveen leren we simpele technieken om met mediteren te beginnen. We leren je de valkuilen waardoor het zou mislukken en er is veel tijd voor vragen.

Iedereen kan leren mediteren in Amstelveen.

De meeste mensen kunnen naa een paar Meditatie lessen in onze studio in Amstelveen al lekker zelf aan de slag met meditatie. We zullen de sessie steeds plannen met een petiode van een of twee weken ertussen. Je kunt dan zelf aan de slag met de nieuwe geleerde meditatie technieken. Als we dan weer samen komen bespreken we wat er goed gind en waar het moeilijk werd. Zo werken we samen toe naar een fijne meditatie practice.

Waarom leren mediteren ?

Mediteren is prettig voor een heleboel zaken. In eerste instantie werd het gebruikt door sjamanen en monniken om in contact te komen met hun hogere zelf. Het doel was om de verlichting te bereiken. Vandaag de dag ontdekt men steeds meer de directe prettige effecten van mediteren. Minder stress door meditatie. Natuurlijk is het nog steeds een onmisbaar tool voor zelf onderzoek. De grote vraag. Wie ben ik ?

Effecten van mediteren.

- Rustiger in je hoofd

- Minder stress

- Betere nachtrust

- Betere concentratie

- Betere prestaties op je werk

- Creatiever

- Veerkrachtiger

- Tegen hoofdpijn en spanningen