Bij Yoga Minds in Amstelveen kun je terecht
voor Yoga Therapie.

"Until we observe patterns in ourselves we can’t do anything to change them”."
~ Leslie Kaminoff ~

Het beoefenen van Yoga heeft een positief effect op ons gestel. Toch kan het zijn dat je specifieke klachten hebt waar persoonlijk aandacht voor nodig is. Dan kun je bij Yoga Minds in Amstelveen terecht voor Yoga Therapie. Het doel van Yoga Therapie is om jouw systeem in balans te brengen middels dat, wat die balans in de weg zit, weg te nemen.
Overwin angsten, fysieke- of mentale obstakels. Ontdek je kracht.
Of je nu kampt met fysieke, mentale of emotionele obstakels, de vele technieken die de Yoga ons biedt hebben een gunstig effect op al deze dynamieken, waardoor een evenwichtige integratie kan plaatsvinden.

We houden ons allemaal in meer of mindere mate vast aan gewoontes die ons vermogen om te veranderen blokkeren. Bewust of onbewust. Middels Yoga en Yoga Therapie kunnen deze blokkades aan het licht komen. Als je je bewust bent van hetgeen wat die blokkade veroorzaakt kun je jezelf afvragen: Kan ik deze belemmering wegnemen, of moet ik mijn perceptie ervan transformeren?

Je zult leren inzien hoe je oude, slechte gewoontes kunt vervangen door betere, nieuwe. We zijn allemaal uniek in onze vorming. Omdat er niemand is die jou zo goed kent als jij zelf is er tijdens de sessies veel ruimte voor reflectie en stimuleren we je het zelfonderzoek aan te gaan. De Yoga therapie sessies komen tegemoet aan de behoeftes van het individu.
Wat kun je verwachten
De Yoga Therapie sessies in Amstelveen worden afgestemd op de wensen van de klant. En wat er nodig is om die doelen te bereiken. Een les kan bestaan uit het doen van oefeningen. Houdingen, ademhaling en bodywork. Alles in overleg natuurlijk.
tapaḥsvādhyāyeśvarapraṇidhānāni = tapaḥ + svādhyāya + īśvarapraṇidhāna
Wat dient het leven aan? Wat willen we veranderen, wat willen we bereiken?

We kunnen altijd terugvallen op deze belangrijke Sutra. Sutra 2.1. Deze Sutra gaat over de kracht van transformatie en overgave. Tapah gaat over datgene wat we kunnen veranderen, transformeren. Slechte gewoontes, angsten, overtuigingen. Isvarapranidana gaat over overgave. Sommige dingen zijn groter, sterker dan ons zelf. Die kunnen we niet veranderen. Die zijn zoals ze zijn en overgave is dan de enige optie. Svadhyaya gaat over zelf onderzoek. Het ontdekken welke zaken we kunnen veranderen en welke niet.

Door steeds weer bij alles wat plaatsvind deze Sutra toe te passen zul je vrij zijn en in je kracht
komen te staan.
Tarieven
vanaf € 65,- per sessie.
+31(0)6 110 82 678
Voor de Yoga Therapie sessies, privé lessen en de Meditatie lessen in Amstelveen werken met een aantal docenten. Elke docent heeft zijn of haar eigen specialiteiten. Samen zoeken we de beste match.
Olivier Soffer
Vinyasa- en Hatha Yoga. Meditatie en Bodywork
Anne Soffer
Vinyasa- en Hatha Yoga. Anatomie en Meditatie.
Maloes Verhoeven
Yoga therapie vanuit psychologie.

Webdesign © Totoweb